Γιατί Σαμανίδης;

4 λόγοι που οι σπουδαιότερες και πιο απαιτητικές εταιρείες του κλάδου μάς εμπιστεύονται και μάς τιμούν με την συνεργασία τους.

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς. Από το 1948 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα έχει μια συνεχή παρουσία με σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο με 100% ιδία κεφάλαια και μηδενικό δανεισμό.

Με τους οίκους του εξωτερικού, που αντιπροσωπεύουμε, συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών  και η άριστη συνεργασία μας έχει δημιουργήσει μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητη για κάθε πετυχημένη εμπορική σχέση.  Ακόμη και κατά τη δύσκολη περίοδο των αυστηρών capital controls του 2015 όλοι οι συνεργάτες μας στάθηκαν πλάι μας, μας στήριξαν, το stock μας ανανεωνόταν κανονικά και δεν παρατηρήθηκε καμία έλλειψη στις αποθήκες μας.

2. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Τα υλικά που εμπορευόμαστε καλύπτουν όλο το φάσμα των Γραφικών Τεχνών, προεκτύπωση - εκτύπωση - περαιτέρω επεξεργασία - φινίρισμα - βιβλιοδεσία. Εισάγονται  απευθείας από αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οίκους με στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή.

3. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Το 1997 δημιουργήσαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας τον πρώτο σταθμό αναμείξεως μελανιών (mixing station) στην Ελλάδα σύμφωνα με γερμανικά πρότυπα, όπου είναι δυνατή η παρασκευή οποιασδήποτε απόχρωσης της Pantone στον χρόνο και στην ποσότητα που χρειάζεται ο πελάτης. Στα 20 χρόνια που ακολούθησαν το mixing station εξοπλίστηκε με νέα όργανα (X-rite Spectroeye), software (InkFormulation & Quality Control) και μηχανήματα (ΙGT Proofer , UV dryer) για την συνεχή βελτιστοποίηση των παροχών μας.

Το 2009 αποτελεί άλλη μια σημαντική χρονιά καθώς μετά από πολύχρονη έρευνα η εταιρεία μας προχώρησε σε νέα καινοτομία επενδύοντας στην αγορά μηχανημάτων για την κοπή και την επεξεργασία (converting) των καουτσούκ. Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό σε μηχανήματα, πληθώρα ειδών καουτσούκ και μπαρών, ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα και οικονομικά καουτσούκ για όλες τις μηχανές και για κάθε εφαρμογή.

4. R&D - QUALITY CONTROL - AFTER SALES SERVICE

Το R&D τμήμα της εταιρείας μας με συνεχή έρευνα και ενημέρωση σε σεμινάρια στο εξωτερικό και με επιμόρφωση στους οίκους που αντιπροσωπεύουμε παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου μας, προτείνοντας καινοτόμα υλικά που μπορούν να διαφοροποιήσουν μια εκτυπωτική εργασία.

Σε συνδυασμό με το πλήρες εξοπλισμένο τμήμα ελέγχου (με μηχάνημα εξειδικευμένης ανάλυσης νερού, φασματοφωτόμετρο, μετρητή γυαλάδας, hand coater εκτύπωσης βερνικιών νερού/UV) και το after sales service των προϊόντων μας  στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη μας άμεσα, με συνέπεια και υπευθυνότητα.