Οι ειδικοί στα Καουτσούκ

Το 2009 μετά από πολύχρονη έρευνα η εταιρεία μας έκανε μια σημαντική επένδυση και προχώρησε στην αγορά μηχανημάτων για την κοπή και την επεξεργασία (converting) των καουτσούκ. Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει τον εξοπλισμό (μηχανήματα, πληθώρα τύπων καουτσούκ και μπαρών) ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα και οικονομικά καουτσούκ για όλες τις μηχανές και για κάθε εφαρμογή:

Η διαμόρφωση γίνεται από έμπειρους τεχνίτες σε μηχανήματα που διασφαλίζουν με ακρίβεια χιλιοστού τη σωστή διάσταση του κάθε καουτσούκ. 

Στον ποιοτικό έλεγχο που γίνεται σε κάθε παρτίδα, ελέγχεται το μέγεθος, το πάχος του τελικού προϊόντος, καθώς και η σωστή τοποθέτηση των μπαρών.

Ο τύπος των εργασιών σας (sheetfed, web, συσκευασία, UV κτλ) απαιτεί και διαφορετική ποιότητα καουτσούκ.

Στο application που έχουμε δημιουργήσει μπορείτε εύκολα να δείτε όλους τους τύπους που έχουμε άμεσα διαθέσιμους στην αποθήκη μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ APPLICATION

Φυσικά είμαστε και εμείς πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ FINITO

Το FINITO είναι ένα καινοτόμο υλικό που αντικαθιστά τα παραδοσιακά υποστρώματα καουτσούκ και τις χάρτινες μανίλλες ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα αποθήκευσης, εφαρμογής και χρόνου προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα στην εκτύπωση:

  • Ready-to-use προϊόν στη διάσταση και το ακριβές πάχος που προτείνει ο κάθε κατασκευαστής μηχανών
  • Προσφέρει σταθερότητα κατά την εκτύπωση καθώς επαναφέρεται άμεσα στο σωστό πάχος
  • Εκτύπωση με πιο κοφτή κουκίδα
  • Προστατεύει το καουτσούκ και βελτιστοποιεί τις ιδιότητές του
  • Μειώνει τους χρόνους σταματήματος της μηχανής
  • Αντέχει στο νερό και τους διαλύτες